Online Tasting

Voor u als bedrijf is het ten tijde van de covid crisis lastig om een borrel of event te organiseren. 

Wij hebben hiervoor het concept online tastings bedacht. Via Zoom, Microsoft Teams, Google Meet. Uw team logt in middels een link, waarna wij de proeverij zullen organiseren. Uw team heeft thuis of via u een pakket ontvangen met de benodigdheden. Wij nemen hen mee op ontdekkingstocht en na afloop blijft, indien gewenst, de meeting openstaan waardoor uw team onderling nog kan bijpraten.


Samen met u selecteren wij het aantal - en welke dranken. Dit kan zijn enkel whisky of gin of gemixt. Wij kunnen per persoon een pakketje maken en dit in één bulk naar uw bedrijfspand sturen, waarna u zelf de pakketjes aan betreffende personen uitdeelt. Of wij nemen alle zorgen in handen en sturen de pakketjes rechtstreeks naar de betreffende personen.

Ook leuk is een gehele cocktail tasting. U kunt hierbij denken aan diverse soorten cocktails.

Een bedrijfstasting blijft maatwerk en de prijzen hiervoor zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en de geselecteerde dranken. U kunt denken aan een vanaf prijs á €17,95 p.p. U kunt een offerte aanvragen.


Wij doen meer: 

Uiteraard zijn er buiten de online tastings om, natuurlijk nog eindeloos veel mogelijkheden. Denk hierbij aan;

- Mobiele bar bij u op locatie. U kunt hierbij kiezen uit een whiskybar, gin & tonic bar, cocktail bar of natuurlijk gemixt.
- Live proeverijen bij u op locatie. Denk hierbij aan een proeverij of cocktailworkshop.

Uiteraard is het mogelijk om bij elk event ook hapjes te verzorgen. Tommy's uit Aalsmeer verzorgd bijvoorbeeld een borrelplank.