Tommie Meijer, 1994

Geboren en getogen in Amstelveen. Waar ik op de middelbare school alleen maar met sport bezig was en van plan was om sportleraar te worden via het CIOS of ROC sport en bewegen, ging ik vanaf het MBO de horeca in. Na een lange periode van 5 jaar in de horeca te hebben gewerkt als leidinggevende ben ik overgestapt naar de wereld van dranken en delicatessen. Ik was net 20 jaar en had nog nooit whisky of gin gedronken. Na mijn eerste whisky training waarbij Laproaigh QA, PX & Cuan, Bowmore Black rock & Gold reef én Connemara werden geschonken en uitgelegd,  was ik niet meteen verkocht aan whisky. ''als alle whisky's zo zijn, ga ik nooit meer whisky drinken'' zei ik. Al snel kwam in ''Team Bacardi'' op Schiphol waar ik, samen met het team de sales en promotie voor het portfolio mocht werken. Daarin heb ik veel voor Bombay sapphire, Grey goose vodka en Dewars & Sons mogen doen. Daarvanuit groeide mijn passie en liefde voor drank. binnen no time had ik een eigen collectie van +- 40 flessen gedistilleerd. Op het moment van schrijven is er een collectie van ongeveer 200 flessen, waarvan er +- 15 dicht staan. 

Mijn top 3 whisky's op het moment van schrijven:
1. Mortlach 16.
2. Octomore 8.2.
3. Dewars 25.

Mijn top 3 Gins op het moment van schrijven:
1. Le gin van Christian Drouin.
2. Botanist .
3. Martin millers Westbourne strength.

Bonnie Westdorp, 1990

Geboren in Amsterdam, opgegroeid in Amstelveen. Kom ik uit een groot gezin. School was niet aan mij besteed, dus al gauw rolde ik de sales in.  Als Brand Ambassador op Schiphol, nee daar ken ik Tommie niet van, heb ik voor mooie merken mogen werken zoals; Jura, The Botanist, Bacardi, Bombay, Santa Teresa, Jack Daniëls en vele anderen.

Ik heb een passie ontwikkeld voor het achterhalen van verhalen, mythes en legendes.


Mijn top 3 whisky's op het moment van schrijven;
1) Glenmorangie Signet
2) Hazelburn 9y Barolo Cask
3) Tamnavulin Sherry Cask


Mijn top 3 gin's op het moment van schrijven:
1) Whitley Neill - Gooseberry
2) Beek - Rooibos
3) Bloom London Dry Gin

 

Ik ben nog lang niet uitgeproefd, dus mijn top 3 kan wekelijks veranderen.