Bezorgen en afhalen


Bij het afrekenen, is het mogelijk om te kiezen voor bezorging op een adres in Nederland of om bij ons in de winkel gratis af te halen.
De bestelling is in dit geval vanaf 7 dagen voorafgaand aan een proeverij af te halen. Indien het nodig is om de bestelling eerder af te halen, kunt u contact met ons opnemen. Je ontvangt een e-mail wanneer je bestelling afgehaald kan worden.

Wij bieden ook het gemak van thuisbezorgen, of om een proeverij op een ander adres te laten bezorgen. Je bestelling wordt binnen 2 werkdagen verwerkt en de proeverij wordt een week voor aanvang verzonden. Je wordt per e-mail op de hoogte gebracht wanneer de bestelling wordt geleverd. Houd er rekening mee dat jouw bestelling alleen afgegeven mag worden aan iemand van 18 jaar of ouder. De bezorger van PostNL zal vragen naar een geldig legitimatiebewijs of naar je iDIN. Tevens is het niet meer toegestaan om de bestelling af te laten leveren bij de buren. Indien je niet thuis bent gaat de bestelling direct naar een PostNL afhaallocatie.

Thuis laten bezorgen? In dat geval worden er verzendkosten a 6,95 euro in rekening gebracht.